Salarisadministratie Ede voor MKB - Flexmoment

Hoeveel MKB-ers in Ede ervaren de salarisadministratie als last?

Ede kent ruim 11.000 bedrijfsvestigingen. Dit aantal wordt natuurlijk gevormd door een veelheid aan verschillende ondernemingen.

Actieve sectoren in Ede

In Ede zijn namelijk nogal wat sectoren actief zoals de land- en bosbouw, nijverheid en energie, handel en horeca, informatie en communicatie, diensten en onroerend goed en tot slot de zakelijke dienstverlening. Het bruist dus behoorlijk in Ede.

Is er voor het MKB nog een uitweg om de administratieve last te verkleinen?

Het antwoord hierop is een volmondig ja. Als kleinere ondernemer wilt u zoveel mogelijk met uw corebusiness bezig zijn, want daar moet de omzet en de winst mee gemaakt worden. Een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering, die telkens weer terugkeert en steeds meer kennis vergt, is de salarisadministratie of zo u wilt de loonadministratie. U hoeft alleen maar terug te kijken naar het begin van 2020 toen veel nieuwe regels van kracht werden. De overheid gaat er daarbij vanuit dat elke MKB-er die wijzigingen vlotjes kan verwerken. En toch wil elke medewerker, evenals de belastingdienst, respectievelijk zijn/haar loon en opgaves ontvangen. Maar gelukkig is er licht in de tunnel.

Doe ook in Ede de salarisadministratie de deur uit

Het is Flexmoment dat de taken veilig en degelijk van u uit handen neemt. Met een snelle en effectieve digitale aanpak, maar ook altijd persoonlijk aanspreekbaar. We willen graag eerlijk zijn en daarom melden we dat er slechts twee zaken door u als ondernemer nog moeten worden uitgevoerd. Op de eerste plaats de salarissen overmaken aan de hand van de loonstaten die u altijd op tijd van ons gaat ontvangen. Ten tweede de afdracht van de aangifte loonheffingen en de eventuele ingehouden pensioenpremies. Ook dat aan de hand van onze gegevens.

We kennen geen moeilijke berekening van de kosten want dan zouden we als tegenprestatie u weer extra belasten. U betaalt maximaal € 10,- per loonstrook en dat is het.

Geen zorgen meer van uw salarisadministratie

Bent u die ondernemer in Ede die zo snel mogelijk geen omkijken meer wil hebben naar de salarisadministratie? Vraag dan direct uw offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag hoe wij onze expertise voor u in kunnen zetten.

Vraag direct uw offerte aan
Copyright Flexmoment  |  BECONNUMMER:  720665  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden en Verwerkersovereenkomst
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 085 864 0124 Vandaag beschikbaar: 0:00-0:00
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Flexmoment helpt klanten in heel Nederland
Sluiten