Advies over personeels- en salarisadministratie - Flexmoment

Advies over salaris, HR en de administratie daaromheen

Bespaar geld, tijd en hoofdbrekens omtrent salarisadministratie, loonkosten en personeelsaangelegenheden zoals arbeidsongeschiktheid en verzuim, cao en pensioenfonds

Hebt u advies nodig over uw loon of het loon van uw medewerker(s), Human Resource Management en de administratie daaromheen? Wij helpen u graag verder. Zo betaalt u geen euro te veel en handelt u volgens de wet- en regelgeving in alle personeelsaangelegenheden.

Arbeidscontract, arbeidsvoorwaarden en huisregels

U neemt (voor het eerst) personeel aan en u wilt zeker weten, dat de arbeidsovereenkomst voor bepaalde of onbepaalde tijd correct is opgesteld. Volgens de geldende cao en binnen de wettelijke kaders. Een fout kan namelijk vervelende, financiële consequenties hebben.

Elke beroepsgroep zijn arbeidscontract Met onze arbeidsrechtelijke kennis adviseren wij over en stellen wij arbeidscontracten op voor elke beroepsgroep. Daarin nemen wij, in overleg met u, alle aspecten mee:
  • Het soort arbeidscontract
  • Optimaal gebruik van de ketenregeling
  • De looptijd en de proeftijd van de overeenkomst
  • De arbeidsduur
  • Het salaris
  • De functie-indeling volgens de eventuele cao
Wij leggen u de verschillende mogelijkheden voor en wijzen u op risico’s en besparingen, waardoor u de beste keuze maakt. Uw investering per nieuwe arbeidsovereenkomst is € 75, exclusief 21% btw. Voor verlenging van een arbeidscontract rekenen wij slechts € 25, exclusief 21% btw. Ook helpen wij met het opstellen van uw bedrijfsspecifieke arbeidsvoorwaarden en huisregels tegen een tarief op maat.
Vraag een offerte aan   -   Terug naar boven

Correspondentie met de Belastingdienst

Formulieren, bezwaarmaken en andere zaken die u goed moet regelen met de Belastingdienst. Wanneer u liever met uw kerntaken bezig bent, is het verstandig om de communicatie met de Belastingdienst uit te besteden aan een deskundige.
Vraag een offerte aan   -   Terug naar boven

Cao en pensioenfonds

Wij zoeken voor u uit onder welke branche of sector uw bedrijf valt. En welke cao daarbij hoort, of er sprake is van een AVV (Algemeen Verbindend Verklaring cao) en welk pensioenfonds van toepassing is. Hierop baseert u uw arbeidsovereenkomst(en), arbeidsvoorwaarden en inrichting van uw personeelsbeleid en -zaken. Is het niet direct duidelijk onder welke cao uw bedrijf valt, dan is uw investering in dit onderzoek € 150,-
Vraag een offerte aan   -   Terug naar boven

Loonkostenberekening

Een pro-forma loonkostenberekening helpt u overzicht te krijgen in uw investering bij het aannemen van personeel. Valt u onder een cao, hoe berekent u het juiste salaris en hoeveel kost een nieuwe medewerker u? Onze berekening geeft u inzicht in de onderbouwing van deze loonkosten.
Vraag een berekening aan   -   Terug naar boven

Kosten-batenanalyse bij aanname personeel

Welke arbeidsvorm past het beste bij de invulling van een vacante functie binnen uw organisatie? Neemt u iemand aan via een dienstverband, payrolling, uitzending of detachering, inhuren of een nulurencontract? Zo zetten wij de kosten van de tegenwoordig vaak onvoordelige payrollconstructie tegenover het dienstverband en tonen u de verschillen, risico’s en voordelen. U krijgt advies over de beste en meest kostenefficiënte arbeidsvorm.
Vraag een offerte aan   -   Terug naar boven

Kwaliteitsonderzoek salarisadministratie

U wilt 100% kunnen vertrouwen op uw salarisadministratie(software). Tijdens ons kwaliteitsonderzoek van uw salarisadministratie kijken wij naar verbeterpunten, zodat u voldoet aan de eisen, uw loonadministratie foutloos verloopt én u voordelen niet onbenut laat. Wordt u aan de hand van dit kwaliteitsonderzoek klant bij ons, dan is dit onderzoek gratis.
Vraag een offerte aan   -   Terug naar boven

Ondersteuning salarisadministratie

Hebt u (tijdelijk) ondersteuning nodig bij de salarisadministratie wegens uitval van uw medewerker of tijdens piekmomenten? Samen bepalen we hoe wij daarin kunnen voorzien.
Ik wil een afspraak   -   Terug naar boven

Advies rond arbeidsongeschiktheid en ander verzuim

Ziekte- en ander verzuim en langdurige arbeidsongeschiktheid geven een berg problemen wanneer de regels in uw bedrijf niet helder zijn en de financiële kant hiervan onvoldoende geregeld is. Een ziekgemelde werknemer kost u gemiddeld een slordige € 250 per dag. Misgelopen omzet, vervanging en begeleiding rond re-integratie zijn niet meegerekend in dat bedrag. De financiële risico’s dekt u af met de juiste verzekering. Wij informeren u over de verzekeringsmogelijkheden, zodat u de juiste keuze maakt.
Vraag een offerte aan   -   Terug naar boven

Heeft u een specifieke vraag?

Neem bij een specifieke vraag of overleg over loonadministratie of personeelsaangelegenheden contact met ons op. Bel ons op085 86 40 124
Ik wil contact   -   Terug naar boven
Copyright Flexmoment  |  BECONNUMMER:  720665  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden en Verwerkersovereenkomst
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 085 864 0124 Vandaag beschikbaar: 0:00-0:00
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Flexmoment helpt klanten in heel Nederland
Sluiten