Salarisadministratie Velp voor MKB - Flexmoment

Ook in Velp wordt de loonadministratie niet eenvoudiger

Met ruim 18.000 inwoners lijkt Velp niet bepaald een grote plaats en toch zijn er heel wat ondernemingen in verschillende branches.

Salarisadministratie voor personeel

En voor al die ondernemingen geldt dat men met loonadministratie te maken heeft vanaf het moment dat men personeel in dienst heeft. Ook al is het maar één medewerker.

Juist voor de kleinere bedrijven in het MKB trekt de loonadministratie een grote wissel op de toch al schaarse tijd die een ondernemer met zijn bedrijfsvoering bezig is.

Blijft “salarisadministratie in 2020” nog beheersbaar voor de kleine ondernemer?

Of ziet de man of vrouw, die voor deze administratie verantwoordelijk is, er net zo tegenop als de hoogte van de Emmapiramide? De kans dat dit in Velp net zo beleefd wordt, ligt voor de hand. Salarisadministratie 2020 brengt best wel een aantal positieve ontwikkelingen voor de werkgevers met zich mee. Bovendien gaan werknemers er op vooruit als het gaat om het sneller verwerven van een vaste baan. Alleen de salarisadministratie is het haasje, daar moet alles op tijd geïmplementeerd worden om daarna die nieuwe regels in de praktijk te kunnen brengen. Maar gelukkig is hulp nabij.

Zelf de kosten berekenen bij uitbesteding van de loonadministratie

Het maakt helemaal niets uit of uw bedrijf in Velp-Noord of Velp-Zuid gevestigd is. Het kan evengoed in Didam, Zevenaar, Doesburg of Westervoort plaatsvinden. Er hoeven ook geen dozen met paperassen verplaats te worden. Uitbesteding van de salarisadministratie betekent toekomstgericht denken en handelen, dus digitaal. Door uitbesteding is de factor tijd de eerste winst, minder zorgen de tweede en de beperkte kosten de derde winst. De werkwijze is eenvoudig en de prijs uitdagend. Het kost een ondernemer maximaal € 10,- per salarisstrook. Dat is alles!

Geen zorgen meer van uw salarisadministratie

Bent u die ondernemer in Velp die zo snel mogelijk geen omkijken meer wil hebben naar de salarisadministratie? Vraag dan direct uw offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag hoe wij onze expertise voor u in kunnen zetten.

Vraag direct uw offerte aan
Copyright Flexmoment  |  BECONNUMMER:  720665  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden en Verwerkersovereenkomst
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 085 864 0124 Vandaag beschikbaar: 09:00-19:30
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Flexmoment helpt klanten in heel Nederland
Sluiten