Salarisadministratie uitbesteden voor bedrijven en instellingen - Flexmoment

Salarisadministratie uitbesteden voor bedrijven en instellingen

Flexmoment neemt uw salarisadministratie uit handen en biedt u zo meer tijd voor en focus op uw corebusiness

U neemt voor het eerst personeel aan, hebt te veel personeel om de salarisadministratie nog langer zelf te doen of bent gewoonweg op zoek naar een goed loonadministratiekantoor. De salarisadministratie (nog langer) zelf doen is complex, tijdrovend en vergt veel parate kennis van alle recente wet- en regelgeving. Ongeacht de grootte van uw onderneming of instelling. Een simpele fout in uw loonadministratie en loonstroken zorgt, dat de vertrouwensband met uw medewerker(s) een deuk oploopt. Daarom wilt u de zekerheid, dat deze zaken altijd in orde zijn.
Specialist in salaris- en personeelsadministratie
Klanten door heel Nederland
20+ jaren ervaring
Een vast contactpersoon en korte lijnen

De voordelen van de salarisadministratie uitbesteden

De salarisadministratie uitbesteden heeft vele voordelen. De belangrijkste zijn, dat uw zaken rond salaris in professionele handen zijn en u zich met een gerust hart kunt richten op uw core business. Wat u daarvoor nodig hebt, is een partij die u vertrouwt. Die altijd op de hoogte is van de laatste wet- en regelgeving, uw cao kent, korte communicatielijnen aanhoudt, geen 9-tot-5-mentaliteit heeft, afspraken nakomt, voorziet in tijdige, correcte loonstroken, jaaropgaven, loonheffing- en pensioenaangifte en meedenkt. En het liefst hebt u de loonadministratie online, waarmee u alles bij de hand hebt, inclusief eventuele koppelingen met uw andere systemen.
Correcte loonstroken
Conform de huidige regels
Verder kijken en meedenken
24/7 online toegang
U heeft meer tijd over

Geniet alle voordelen en gemakken voor bedrijven en instellingen

  • Een prijs per opgemaakte digitale loonstrook, inclusief kosten voor opstart en inrichting van de salarisadministratie, salarissoftware en gebruik van het online portaal
  • Koppelingen van onze salarissoftware (Nmbrs, waarvan het online portaal onderdeel is) met uw systemen. In het optimaal ingerichte portaal kunt u uw mutaties gemakkelijk verwerken en aanleveren
  • Medewerkers ontvangen hun loonstroken en jaaropgaven in hun gedeelte van het online loondossier via de computer of de mobiele app
  • De software van Nmbrs heeft zowel een salaris- als een HR-module, een gebruiksvriendelijke cloudoplossing
  • Uw accountant krijgt een apart inlogaccount
  • Onze up-to-date kennis en ervaring staan borg voor deskundige adviezen
  • Wij kunnen alle sectoren bedienen
  • Transparantie optima forma: geen verrassingen.
“Sinds de start van ons bedrijf in mei 2021 werken we samen met Flexmoment. Salarisadministratie besteed je uit aan professionals.

De kwaliteit van dienstverlening is uitstekend. De informatievoorziening en communicatie ook. We voelen ons altijd enorm geholpen. De samenwerking is erg prettig en we hopen dit nog heel lang voor te zetten. ”

Goed Eten Velp, Hoofdstraat 210 Velp, www.goedetenvelp.nl, info@goedetenvelp.nl
“Na jaren elders gebruik te hebben gemaakt van de klassieke payrolling oplossing, zijn wij overgestapt naar Flexmoment. Wij nemen tegenwoordig zelf personeel in dienst en besparen hierdoor in de kosten.

Flexmoment zorgt voor een correcte en tijdige salarisverwerking. Ze geven ons goed inzicht en advies in personeelszaken. De samenwerking is prettig en ze zijn goed bereikbaar.”

Cafe H2O, Smeestraat 16, 7241 AT Lochem, @cafeh2olochem, info@cafeh2o.nl
“Flexmoment zorgt voor de administratie van mijn personeel, waardoor ze mij ontzorgen op dit gebied en ik me bezig kan houden met andere zaken.

Zij geven goed en gedegen advies, hebben kennis van zaken en zijn prettig in de communicatie. Kortom; ik beveel ze oprecht aan.”

Het Camerameisje, oubertweg 16, 6861 DN Oosterbeek, www.hetcamerameisje.nl, info@hetcamerameisje.nl
“Sinds 2020 zijn wij voor onze salarisadministratie overgestapt naar Flexmoment. Vanaf het allereerste moment was het duidelijk dat we met professionals te maken hebben: snel en accuraat in de communicatie er ter zake deskundig.

Geen moment hebben wij spijt van de overstap gehad.”

Bestuur sportclub Eefde, Meijerinkstraat 5, 7211 AC Eefde, www.sp-eefde.nl, info@sp-eefde.nl
“Flexmoment verzorgt al jaren naar volle tevredenheid mijn (salaris)administratie.

Ik vind het prettig als een partij meedenkt, met tips komt en snel en helder antwoord op je vragen geeft. En dat doen ze zeker, top!”

Erik Wiegers, Studio Wiegers // Grafisch ontwerpbureau, www.studiowiegers.nl, hello@studiowiegers.nl
“Flexmoment heeft kundig mijn salarisadministratie opgezet en veel tijd gestoken in het nagaan/aanvragen van subsidies voor mijn medewerkers.

Ook het loonheffingsnummer en dergelijke hebben ze voor mij geregeld. Voor mij zijn ze een prettige samenwerkingspartner met aansprekende tarieven en een zeer goede service. Voor start-ups een zeer goede aanrader!”

TSQUARE BRANDS, www.tsquarebrands.nl, info@tsquarebrands.nl
“Wij hebben voor onze salarisadministratie gekozen voor Flexmoment. Ze weten waar ze over praten, zijn deskundig en staan altijd klaar voor ons op ieder moment. Ze voorzien ons van goed advies en ook de communicatie verloopt altijd prettig.

We raden iedere ondernemer Flexmoment aan.”

R&K Partijhandel, Boxbergerweg 21 7412BB Deventer

U kiest uit 2 opties

De salarisadministratie in zijn geheel of gedeeltelijk uitbesteden. De calculator hieronder rekent voor wat uw investering is. Met deze gegevens kunt u bovendien direct online uw offerte aanvragen.
Wij regelen alles
Als bedrijf of instelling levert u alle gegevens en mutaties rondom de loonadministratie aan en wij regelen de digitale loonstroken, jaaropgaven, aangiftes loonheffingen, pensioen en dergelijke.
Vanaf € 7,50 per digitale loonstrook vanaf 1 loonstrook per periode
Inclusief startkosten en overstapservice
Bereken uw voordeel, voordat u een offerte aanvraagt.
Hoeveel medewerkers heeft u? U betaalt per loonstrook
10,00
Bij meer dan 150 medewerkers per periode doen wij u graag een maatwerk voorstel Inclusief startkosten en overstapservice
Wij werken samen
U bent verantwoordelijk voor het aanleveren en verwerken van de mutaties. Wij verzorgen de controles en genereren de digitale loonstroken, jaaropgaven, aangiftes loonheffingen, pensioen en dergelijke.
Vanaf € 4,00 per digitale loonstrook vanaf 10 loonstroken per periode
Inclusief startkosten en overstapservice
Bereken uw voordeel, voordat u een offerte aanvraagt.
Hoeveel medewerkers heeft u? U betaalt per loonstrook
7,50
Wij doen u graag een maatwerk voorstel Inclusief startkosten en overstapservice
Copyright Flexmoment  |  BECONNUMMER:  720665  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden en Verwerkersovereenkomst
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 085 864 0124 Vandaag beschikbaar: 0:00-0:00
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Flexmoment helpt klanten in heel Nederland
Sluiten