Salarisadministratie Zevenaar voor MKB - Flexmoment

Grensverleggende regels voor loonadministraties in Zevenaar

Zevenaar is een groei gemeente met steeds meer woningen en andere voorzieningen, denk ook bijvoorbeeld aan de wijk Groot Holthuizen en aan de uitbreiding van kleine en grote bedrijven en ondernemers. Voor die ondernemers voor wie de loonadministratie een zware last is of wordt, is er een oplossing.
Nee, dit heeft niets te maken met de ligging van Zevenaar bij de grens, maar alles met de salarisadministratie bij MKB ondernemingen. In januari 2020 zijn, aangemoedigd door de overheid, grensverleggende regels voor de loonadministratie overeengekomen, hetgeen voor alle ondernemers veel werk veroorzaakt. Hebt u daarom gevraagd? Ja!, want er zitten verbeteringen in. Zat u er op te wachten? Nee!, want u heeft het toch al druk met uw onderneming.

Is een eigen loonadministratie voor MKB-ers nu een kantelpunt geworden?

Aan loonadministratie c.q. salarisadministratie zijn inmiddels veel kennis en verplichtingen verbonden. U kunt zich afvragen of het wel verstandig is dat in eigen beheer te blijven doen.

Dat geldt trouwens ook voor administratiekantoren.

Blijft over voor de werkgever:

Het enige dat overblijft is de uitbetaling van de aangeleverde loonstroken en de afdracht van de aangifte loonheffingen en eventueel de pensioenpremie. Flexmoment kan u als werkgever ontzien door tijd, kennis en werk.

Als het om de zekerheid gaat dat uw salarisadministratie bij Flexmoment in goede handen is kunnen wij u degelijke referenties aanbieden.

Geen zorgen meer van uw salarisadministratie

Bent u die ondernemer in Zevenaar die zo snel mogelijk geen omkijken meer wil hebben naar de salarisadministratie? Vraag dan direct uw offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag hoe wij onze expertise voor u in kunnen zetten.

Vraag direct uw offerte aan
Copyright Flexmoment  |  BECONNUMMER:  720665  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden en Verwerkersovereenkomst
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 085 864 0124 Vandaag beschikbaar: 0:00-0:00
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Flexmoment helpt klanten in heel Nederland
Sluiten