Salarisadministratie Zutphen voor MKB - Flexmoment

In de Hanzestad Zutphen wordt al eeuwenlang loon uitbetaald

Eens een Hanzestad, altijd een Hanzestad. Natuurlijk is het Zutphen van nu niet meer vergelijkbaar met de stad aan het eind van de twaalfde eeuw, toen zij toetrad tot HANZE. Eén activiteit is wel gelijk gebleven. Ook toen werd er al loon uitbetaald en dat gebeurt nog steeds.

Overheid, regels, belasting en sociale wetten maken de loonadministratie complex

Zutphen wordt wel de “Torenstad” genoemd en terecht, want door de laagbouw in het centrum komt elke toren in beeld. Alle ondernemingen en instellingen in Zutphen betalen bij elkaar echter een torenhoog bedrag om de loonadministratie zelf uit te kunnen voeren. In Zutphen is torenhoog dus zowel letterlijk als figuurlijk van toepassing.

Voor MKB ondernemers is de loonadministratie in veel gevallen een blok aan hun been. Door alle contractvormen en het rekening moeten houden met wisselende wetgeving, vergt het elke maand veel tijd en zorg om het loon op de juiste wijze uit te keren. Voor slimme Hanze ondernemers is er echter een efficiënte en voordelige oplossing.

Zutphen kent al z’n Groenmarkt, Houtmarkt en de Zaadmarkt

Tel daar dan gerust de loonadministratiemarkt erbij op, want steeds meer MKB ondernemers doen de loonadministratie de deur uit. Uiteraard komt u dan vanzelf bij Flexmoment uit. Degelijk, betrouwbaar en werkend met een uitdagend tarief. U betaalt maximaal € 10,- per loonstrook per medewerker en dan ben u van alle salaris sores verlost. Het enige dat overblijft is het naar de bank versturen van de betalingsopdracht. U kunt alles digitaal bij Flexmoment regelen, ook instappen en weer stopzetten op het moment dat u zelf verkiest.

Geen zorgen meer van uw salarisadministratie

Bent u die ondernemer in Zutphen die zo snel mogelijk geen omkijken meer wil hebben naar de salarisadministratie? Vraag dan direct uw offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag hoe wij onze expertise voor u in kunnen zetten.

Vraag direct uw offerte aan
Copyright Flexmoment  |  BECONNUMMER:  720665  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden en Verwerkersovereenkomst
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 085 864 0124 Vandaag beschikbaar: 0:00-0:00
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Flexmoment helpt klanten in heel Nederland
Sluiten