Uitzenden voor gekwalificeerd personeel | Kies Flexmoment

Uitzendkracht nodig? Flexmoment regelt het voor u!

Tijdelijk behoefte aan gekwalificeerd personeel? Met Flexmoment Uitzenden heeft u een flexibele schil binnen handbereik. Snel, flexibel en kostenefficiënt.
Als ondernemer wilt u wendbaar zijn. U wilt immers in kunnen spelen op ontwikkelingen in uw markt en voldoen aan de wensen van uw klanten. Voor een optimale wendbaarheid wilt u uw personeelsbestand uit kunnen breiden wanneer dat nodig is, zonder vast te zitten aan extra personeelsleden. Maar waar vindt u de flexibele schil wanneer u deze nodig heeft?

Geschikte kandidaten voor iedere functie

Heeft u behoefte aan tijdelijk extra personeel, maar wilt u geen vaste dienstverbanden aangaan? Flexmoment heeft een uitgebreide database met zowel uitzendmedewerkers als detacheringsmedewerkers waaruit wij voor u kunnen putten. Wanneer u op zoek bent naar extra tijdelijk personeel ondersteunen wij u graag bij:
  • het werven van kandidaten
  • het selecteren van kandidaten
  • het voorleggen van de uiteindelijke selectie
Heeft u al eens uitgerekend hoeveel tijd u bezig bent met de werving en selectie van medewerkers… en hoeveel tijd u kunt besparen door dit proces uit te besteden?

Bespaar tijd bij Werving

Wanneer u gebruikmaakt van Flexmoment Uitzenden, heeft u toegang tot een uitgebreid personeelsbestand op afroep. Hebben wij geen geschikte kandidaat voor u in ons bestand? Dan helpen wij u ook graag bij de werving & selectie van uw tijdelijke personeel. Daarbij staat uiteraard uw wensenpakket centraal. Door het toepassen van verschillende filters, zijn wij in staat enkel kansrijke kandidaten aan u voor te stellen.

Deze filters bestaan uit verschillende componenten, zoals:
  • een correcte omschrijving van de functie
  • duidelijke eisen
  • publicatie van de vacature op de juiste plaats
Wilt u de werving en selectie toch zelf doen? Dan vergroten wij uw slagingskans graag door uw advertentie ook op onze vacaturepagina op te nemen.

Schakel Flexmoment in bij uw eigen werving en selectie

Doet u de werving en selectie zelf? Dan kunt u ook van onze professionele hulp en ervaring gebruikmaken. Wij besparen u op deze manier veel tijd en zetten onze vakkundigheid in bij het analyseren en screenen van de motivatiebrieven, CV’s en desgewenst de kandidaten zelf. Als u dat prettig vindt, kunnen wij ook de eerste selectiegesprekken voor u voeren om zo een nog betere match voor u te maken.
Copyright Flexmoment 2019 - 2021  |  BECONNUMMER:  720665  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden Salarisadministratie
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 085 864 0124 Vandaag beschikbaar: 09:00-22:30
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Flexmoment helpt klanten in heel Nederland
Sluiten