Detachering - Flexmoment

Detachering

Actuele nieuws en informatie? Volg ons online!

Geen vast dienstverband , maar toch tijdelijk extra personeel nodig?

Detachering kan een overbrugging zijn naar een vast dienstverband. U hoeft hierover pas aan het eind van de detachering te beslissen. Tijdens de detachering neemt Flexmoment de verplichtingen van u als werkgever over. Zo heeft u wel het voordeel van extra personeel, maar hoeft u niet de zorgen voor dit personeel te dragen. In feite gaat uw voordeel nog verder. Al in het voortraject gaan wij voor u aan de slag.

Flexmoment neemt het zoeken van een geschikte kandidaat van u over

Als u voor de voordelen van detacheren kiest, moet er wel een juiste kandidaat beschikbaar zijn. Wij kunnen daar aan bijdragen door:

  • het werven van de kandidaten;
  • het selecteren van de kandidaten;
  • het voorleggen van de uiteindelijke selectie.

Met name in het MKB leggen bovengenoemde werkzaamheden een nogal zware druk op de organisatie, vooral doordat er niet altijd een personeelsafdeling aanwezig is. Dan is het voor u als werkgever prettig om dit zorgeloos uit te kunnen besteden.

Welke zorgen neemt Flexmoment van u over bij detachering?

Er zijn tal van verplichtingen waar u bij een normaal dienstverband mee te maken heeft. Deze kan Flexmoment van u overnemen, zodat u:

  • geen extra werk heeft voor de salarisadministratie;
  • geen arbeidscontract hoeft te maken;
  • geen ziekterisico heeft;
  • en geen administratieve verplichtingen heeft bij het beëindigen van de detachering.

In feite komt het er bij detachering op neer dat u ontlast bent van het juridische werkgeverschap.

Maar er zijn nog meer voordelen. Zo kunt u een nieuwe werknemer flexibel en met de zekerheid van continuïteit van bezetting tijdens een afgesproken contractperiode of project inzetten. Als inlener heeft u de ruimte om te bepalen hoe u het definitieve personeelsbestand wilt vormgeven.

Binnen de maximale detacheringperiodes hebben u en de werknemer de gelegenheid om te beoordelen of een vaste aanstelling een goede optie is. Wilt u de betreffende medewerker echter wel voor een langere termijn tot uw beschikking hebben terwijl u liever geen vast dienstverband aanbiedt, dan kunt u via Flexmoment overschakelen op payrolling.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Flexmoment u via het Platform HR-diensten biedt? Neem dan contact met ons op!

Wij investeren graag tijd in een gesprek om u te informeren over onze oplossingen.

Bel ons gerust voor een afspraak, waaraan overigens geen enkele verplichting verbonden is. Wellicht vloeien daar mogelijkheden uit voort die u niet voorzien had. Wij staan klaar om u zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Ons kantoor Florijnweg 13-15, 6883 JN Velp
Telefoon 085 86 40 124
WhatsApp 0614120004
Heeft u een snelle vraag? Stuur ons een appje!
Maak een afspraak

Flexmoment is uw betrouwbare partner

Copyright Flexmoment 2019 - 2020  |  BECONNUMMER:  720665  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden Salarisadminstratie
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 085 864 0124 Vandaag beschikbaar: 09:00-22:30
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Sluiten