Flexmoment Uitzenden - Flexmoment

Uitzenden, detachering en HR-advies

Actuele nieuws en informatie? Volg ons online!

Flexmoment uitzenden

Een uitzendkracht komt in beeld wanneer u als werkgever een medewerker op flexibele basis wilt inhuren. Flexmoment biedt u ook deze mogelijkheid. Als opdrachtgever blijft u daarmee flexibel en kunt u desgewenst in een later stadium via een andere contractvorm met de uitzendkracht verder in zee gaan.

U heeft daarvoor bij Flexmoment de keuze uit een vaste aanstelling, payrolling of detachering.

Hoe kan Flexmoment u bij het inhuren van een uitzendkracht van dienst zijn

Wij beschikken over een database met uitzendkrachten, die inzetbaar zijn in verschillende branches. Op basis van de eisen, die u aan een uitzendmedewerker stelt, kunnen wij op twee manieren in actie komen:

  • Op basis van uw wensen kunnen wij één of meer kandidaten uit onze database aan u voorleggen.
  • Biedt onze database niet een directe oplossing dan werven en selecteren wij voor u een medewerker aan de hand van uw specificaties.

Het is gebruikelijk om het gewenste uurtarief vooraf met u als opdrachtgever overeen te komen. Daarnaast bespreken we het aantal uren per week, ook bij het flexibel inzetten van de uitzendkracht. Als opdrachtgever betaalt u alleen het aantal gewerkte uren. U betaalt dus niet bij ziekte. Het aan Flexmoment te betalen uurtarief is inclusief alle looncomponenten.

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden die Flexmoment u te bieden heeft? Een klik op de contactknop is voldoende om snel verzekerd te zijn van alle gewenste informatie.

Wij investeren graag tijd in een gesprek om u te informeren over onze oplossingen.

Bel ons gerust voor een afspraak, waaraan overigens geen enkele verplichting verbonden is. Wellicht vloeien daar mogelijkheden uit voort die u niet voorzien had. Wij staan klaar om u zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Ons kantoor Florijnweg 13-15, 6883 JN Velp
Telefoon 085 86 40 124
WhatsApp 0614120004
Heeft u een snelle vraag? Stuur ons een appje!
Maak een afspraak

Flexmoment is uw betrouwbare partner

Copyright Flexmoment 2019 - 2020  |  BECONNUMMER:  720665  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden Salarisadminstratie
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 085 864 0124 Vandaag beschikbaar: 09:00-22:30
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Sluiten