HR-Advies - Flexmoment

HR Advies

Actuele nieuws en informatie? Volg ons online!

Kosten besparen door strategisch personeelsbeheer

U wilt een flexibelere onderneming. Dat kan om strategische redenen zijn, maar ook vanwege de arbeidsmarktomstandigheden. Voordeel van flexibiliteit is de mogelijkheid om op personeelskosten te besparen. Door onze expertise en advies bieden wij u meer efficiëntie bij uw personeelsbeheer.

Flexmoment, uw personeelsafdeling op afstand

Daarmee willen we niet afstandelijk zijn, maar geven we aan dat personeelsbeheer via alle nieuwe communicatiemiddelen gerust op fysieke afstand kan. Hoe kunnen wij u via ons HR-advies in staat stellen een flexibeler personeelsbeleid te voeren en tevens kosten te besparen?

  • We starten met een inventarisatie van alle voorkomende problemen op het gebied van uw huidige personeelssituatie. Op die manier geven we inzicht in de knelpunten die daarbij (kunnen) ontstaan en wellicht zijn te voorkomen.
  • Wij bieden ondersteuning op het gebied van wet- en regelgeving.
  • Samen met u zoeken wij evenwicht tussen het aantal vaste en flexibele krachten.
  • Uw personeelsadministratie kan geheel of gedeeltelijk door ons worden overgenomen, terwijl de strategie en de aansturing geheel bij u blijft.
  • Wij adviseren u op gebied van personeelswerving en de keuze uit de verschillende contractvormen.
  • Wij bieden tevens support bij het inkopen van flexibele arbeid en het beheren van deze contracten.

U kunt hiermee aantoonbare besparingen realiseren en uzelf op dit gebied ontzorgen. Zo krijgt u meer tijd voor uw onderneming.

Via ons complete platform voor hr-diensten uw flexibiliteit verruimen

Flexmoment is uw complete partner voor outsourcing door middel van uitzenden, payrolling, detacheren, werving en selectie. Extra voordeel: alles gaat via één aanspreekpunt, waarbij u vakmanschap, inlevingsvermogen en punctualiteit ervaart.

Wij kunnen ons voorstellen dat u na het lezen van al deze informatie graag een keer met ons aan tafel wilt zitten. Daarvoor kunt u direct contact met ons opnemen. Na een klik op de contactbutton ziet u hoe.

U wilt een gesprek over dit onderwerp?

Gun u zelf de tijd, dan doen wij dat ook.

Bel ons gerust voor een afspraak, waaraan overigens geen enkele verplichting verbonden is. Wellicht vloeien daar mogelijkheden uit voort die u niet voorzien had. Wij staan klaar om u zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Ons kantoor Florijnweg 13-15, 6883 JN Velp
Telefoon 085 86 40 124
WhatsApp 0614120004
Heeft u een snelle vraag? Stuur ons een appje!
Maak een afspraak

Flexmoment is uw betrouwbare partner

Copyright Flexmoment 2019 - 2020  |  Disclaimer  |  Algemene Voorwaarden Uitzenden  |  Algemene Voorwaarden Salarisadministratie  |  Privacy Verklaring
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 0614120004 Vandaag beschikbaar: 09:00-22:30
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Sluiten