Jouw droombaan vind je via Flexmoment. Ben jij er klaar voor?

Vind je droombaan via Flexmoment

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan, maar zie je het (nog) niet zitten om ergens direct ’vast’ in dienst te treden? Dan zit je bij Flexmoment goed.
Wij bieden jou namelijk de mogelijkheid om op flexibele basis aan de slag te gaan bij een nieuwe werkgever. Of je nu een starter op de arbeidsmarkt bent of al een flinke lading ervaring meeneemt, wij zetten ons altijd in voor jouw perfecte match! Schrijf je direct in

Welke flexvorm past bij jou?

Of je nu zoekt naar een uitzendbaan, werk via detachering, detavast of als interimmer; Flexmoment maakt het mogelijk. De verschillen tussen deze vormen van flexibel werken leggen we je graag even uit, zodat jij precies weet wat het best bij jou past:

Detachering

Je kunt er ook voor kiezen om de detachering in te gaan. In dat geval treed je in dienst bij Flexmoment. Jij hebt op deze manier nog steeds de mogelijkheid om regelmatig van opdrachtgever te wisselen en bij verschillende bedrijven in de keuken te kijken. Eindigt een opdracht? Dan vinden wij zo snel mogelijk een nieuwe opdracht voor je.

Projectmatig

Je kunt er ook voor kiezen om voor afgebakende projecten, dus als interimmer, aan de slag te gaan voor Flexmoment. Op die manier weet je precies waar je aan toe bent.

Heb je het project succesvol afgerond? Dan stopt je klus bij het betreffende bedrijf en gaan wij op zoek naar jouw volgende uitdagende project.

Wij vinden drie zaken belangrijk tijdens het wervingsproces

  • Heldere communicatie
    Wij houden niet van teleurstellingen en jij vast ook niet. Daarom vinden wij het belangrijk om open, eerlijk en helder met je te communiceren. Zo voorkomen we teleurstellingen bij alle partijen en weet jij altijd waar je aan toe bent!
  • Een perfecte match
    Wij leren jou graag eerst persoonlijk kennen. Niet alleen omdat dat bijdraagt aan een heldere communicatie, maar ook omdat wij op die manier zeker weten of wij de perfecte match voor jou kunnen vinden.
  • De ideale werkplek voor jou!
    Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om je prettig te voelen in je werk. Dat is niet alleen fijn voor jou, maar ook voor onze klanten: Als jij het naar je zin hebt, presteer je beter. Dus daarom zoeken wij altijd een match made in heaven.
Deel jij onze visie? Dan zijn wij misschien wel de perfecte match en vinden wij binnenkort jouw droombaan!

Ik wil die baan


Daarna willen we graag met jou om tafel om zeker te weten of jij interesse hebt en volledig voldoet aan het functieprofiel. Zien wij voldoende overeenkomsten, dan sturen wij jouw CV door naar de potentiële werkgever en geven hem onze motivatie om jou voor te stellen. Ziet de werkgever voldoende aanknopingspunten?

Dan regelen wij de afspraak en helpen jou bij de voorbereiding op het gesprek. Door je sollicitatietips te geven, of meer achtergrondinformatie over het bedrijf, bijvoorbeeld.

Leiden de contacten en gesprekken tot overeenstemming, dan zullen wij de vorm van het dienstverband met je doornemen. Je kunt daarbij rekenen op een objectieve bemiddeling en een duidelijke transparante overeenkomst.

Ben jij klaar voor je droombaan?

Het vinden van een passende baan is niet altijd even makkelijk. Daarom helpen we jou graag. Waar wacht je nog op? Schrijf je vandaag in en vind de baan van je dromen via Flexmoment!

Inschrijven

Flexmoment is uw betrouwbare partner

Copyright Flexmoment 2019 - 2020  |  Disclaimer  |  Algemene Voorwaarden Uitzenden  |  Algemene Voorwaarden Salarisadministratie  |  Privacy Verklaring
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 0614120004 Vandaag beschikbaar: 09:00-22:30
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Sluiten