In dienst bij Flexmoment - Flexmoment

In dienst bij Flexmoment

Actuele nieuws en informatie? Volg ons online!

Bij payrolling kom je als werknemer in dienst bij Flexmoment wanneer je bij een van onze opdrachtgevers aan de slag gaat. Je kunt zorgeloos aan je job beginnen want wij zorgen er voor dat je je loon op tijd ontvangt aan de hand van de voor jou geldende CAO. Je kunt alle mutaties, loonstroken en jaaroverzichten digitaal bij ons bekijken.

Transparant en inzichtelijk

Flexmoment houdt het transparant en inzichtelijk voor je, ook als het gaat om urenregistratie, vakantiegeld en vakantiedagen. Heb je dan nog vragen, weet dan dat je ons te allen tijde kunt bellen tijdens de aangegeven kantooruren.

Een vaste werkgever en toch flexibel blijven

Ook als je van opdrachtgever wisselt kunt je bij Flexmoment in dienst blijven. Wij zijn een mensgerichte en degelijke werkgever. Natuurlijk ontvang je het overeengekomen salaris op tijd. Voorts kun je kiezen uit een wekelijkse of maandelijkse uitbetaling en zijn alle reserveringen en vakantiedagen online in te zien. Ook bij minder goede momenten laten we je niet in de steek. Bij ziekte krijg je doorbetaald en tegen ongevallen ben je collectief verzekerd. 

De ABU CAO is klip en klaar

Het is goed om te weten dat indiensttreding bij Flexmoment inhoudt dat je gelijk valt onder een van de beste payroll CAO's. Wij maken al jaren van deze ABU CAO gebruik tot grote tevredenheid van onze payrollers. Bij de ABU CAO maak je voor een groot deel van hun voorwaarden gebruik maar voor een deel verwijst deze naar de CAO die bij de opdrachtgever van toepassing is. Daarmee worden onderlinge conflicterende situaties met de overige werknemers voorkomen. Op deze website kun je de ABU CAO downloaden.

Waarom juist Flexmoment?

Aan flexibele mensen bieden wij degelijke voordelen:

  • Je kunt altijd rekenen op een stipte betaling van je salaris.
  • Wij zijn op werkdagen altijd bereikbaar tussen 9.00 uur en 17.30 uur om je vragen vakkundig te beantwoorden. Stuur je liever een e-mail? Ook dan kun je op een snel antwoord rekenen.
  • Ziek ben je niet voor je plezier, maar gebeurt het toch dan zal Flexmoment je doorbetalen.
  • Altijd transparantie tussen jou en ons. Loonstroken, jaaropgaven of urenregistratie, je kunt het digitaal 24/7 inzien.
  • Bij je start bij Flexmoment kun je gelijk al aangeven of je jouw salaris per week of per 4 weken wilt ontvangen.

U wilt een gesprek over dit onderwerp?

Gun u zelf de tijd, dan doen wij dat ook.

Bel ons gerust voor een afspraak, waaraan overigens geen enkele verplichting verbonden is. Wellicht vloeien daar mogelijkheden uit voort die u niet voorzien had. Wij staan klaar om u zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Ons kantoor Florijnweg 13-15, 6883 JN Velp
Telefoon 085 86 40 124
WhatsApp 0614120004
Heeft u een snelle vraag? Stuur ons een appje!

Of stuur ons een bericht

* Verplichte velden

Flexmoment is uw betrouwbare partner

Copyright Flexmoment 2019 - 2020  |  Disclaimer  |  Algemene Voorwaarden Payrolling / Uitzenden  |  Algemene Voorwaarden Salarisadminstratie  |  Privacy Verklaring
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 0614120004 Vandaag beschikbaar: 0:00-0:00
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Sluiten