Werkwijze salarisadministratie - Flexmoment

Werkwijze salarisadministratie

Actuele nieuws en informatie? Volg ons online!

De salarisadministratie vergt veel tijd en aandacht 

De persoonlijke gegevens en salarissen van medewerkers, o.a. administratie en uitbetaling, is een verplichting die elke werkgever bij moet houden. Dat kost tijd en de benodigde kennis, die er vaak niet of onvoldoende is. Door uw salarisadministratie uit te besteden bespaart u zich tijd en zorgen. Flexmoment kan u die professioneel en betrouwbaar uit handen nemen.

De eerste stap

Het salaris is voor uw medewerkers van cruciaal belang. U moet dus kunnen rekenen op een betrouwbare en degelijke aanpak als u de salarisadministratie uit handen geeft. Wij geven de voorkeur aan een mens tot mens aanpak en leren u en uw bedrijf graag beter kennen in een kennismakingsgesprek. U krijgt daarbij een duidelijk beeld van onze aanpak en wat wij voor u kunnen betekenen.

Het vervolg

Wij werken met een digitale omgeving voor zowel u als uw medewerkers. De aanlevering van de gewerkte uren en mutaties gaat via ons portaal of per e-mail. In dit portaal zijn voor u als werkgever alle belangrijke documenten beschikbaar. Uw werknemers ontvangen hun loonstrook en jaaropgaven via hun eigen digitale omgeving.

Heeft u specifieke vragen of wilt u een oriënterend gesprek hierover? Onze contact pagina wijst u snel de juiste weg.

Heeft u vragen over salarisadminstratie?

Wilt u een afspraak maken over salarisadministratie? Dan kunt u gemakkelijk via ons afspraakformulier een afspraakverzoek naar ons verzenden. Heeft u een vraag over salarisadministratie? Neem dan contact met ons op. 

Afspraak maken Contact opnemen

 

U wilt een gesprek over dit onderwerp?

Gun u zelf de tijd, dan doen wij dat ook.

Bel ons gerust voor een afspraak, waaraan overigens geen enkele verplichting verbonden is. Wellicht vloeien daar mogelijkheden uit voort die u niet voorzien had. Wij staan klaar om u zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Ons kantoor Florijnweg 13-15, 6883 JN Velp
Telefoon 085 86 40 124
WhatsApp 0614120004
Heeft u een snelle vraag? Stuur ons een appje!

Of stuur ons een bericht

* Verplichte velden

Flexmoment is uw betrouwbare partner

Copyright Flexmoment 2019 - 2020  |  Disclaimer  |  Algemene Voorwaarden Payrolling / Uitzenden  |  Algemene Voorwaarden Salarisadminstratie  |  Privacy Verklaring
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 0614120004 Vandaag beschikbaar: 09:00-22:30
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Sluiten