Wie zijn wij? - Flexmoment

Over Flexmoment

Actueel nieuws en informatie? Volg ons online!

Wie zijn wij

Het team van Flexmoment bestaat uit klantgerichte, ervaren en gemotiveerde mensen dat al jaren een belangrijke rol in de dienstverlening vervult. De vele tevreden klanten zijn hier een bewijs van. De bedrijfsnaam “Flexmoment” is dan ook een duidelijke exponent van onze werkwijze:

  • “Flex” als het gaat om de kundigheid, om mee te denken aan oplossingen bij vele vormen van personeelsadministratie en personeelsbeheer.
  • “moment” geeft de ruime beschikbaarheid weer op momenten dat een opdrachtgever deskundige adviezen en oplossingen nodig heeft.
  • “Flexmoment” als bundeling van de bovengenoemde componenten en vooral de effectieve sterk in kosten en zorg besparende oplossingen.

Als team zijn we dus jaren op elkaar ingespeeld en evenals in het verleden kan nog steeds elke klant rekenen op een lange termijn support. Als er iets is wat met grote regelmaat wordt gewijzigd is het de regelgeving binnen het personeelsdomein.

Het team van Flexmoment garandeert de kennis hiervan van dag tot dag te implementeren. Een moderne aanpak gaat bij ons gepaard met oorspronkelijke degelijkheid.

U wilt graag nader met ons kennismaken?

Afspraak maken

Ons werkgebied

In heel Nederland staan wij voor u klaar. Ons werkgebied is heel Nederland. Zo helpen wij al klanten in Arnhem, Velp, Zevenaar, Didam, Zutphen, Doetinchem, DoesburgDeventer en meer.

Investeer in een goed gesprek met ons

Wilt u meer rendement, omdat onze dienstverlening u tijd, minder zorgen en lagere kosten opbrengen? Bel ons of maak een afspraak en bespreek uw mogelijkheden.

Ons kantoor Florijnweg 13-15, 6883 JN Velp
Telefoon 085 86 40 124
WhatsApp 0614120004
Heeft u een snelle vraag? Stuur ons een appje!
Maak een afspraak
Copyright Flexmoment 2019 - 2022  |  BECONNUMMER:  720665  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden Salarisadministratie
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 085 864 0124 Vandaag beschikbaar: 09:00-22:30
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Flexmoment helpt klanten in heel Nederland
Sluiten