Salarisadministratie Arnhem voor MKB - Flexmoment

Salarisadministratie Arnhem | Ook daar willen werknemers hun salaris op tijd ontvangen

Daarin onderscheidt Arnhem zich niet direct van andere steden. Zich onderscheiden doet Arnhem al genoeg met haar sfeervolle binnenstad, het opvallende station en het Nederlands Openluchtmuseum.
Bereken uw voordeel

Doe de salarisadministratie de deur uit!

Krijgt u bij het lezen van deze kop een zorgelijke blik in uw ogen? Maakt u zich direct zorgen over de betrouwbaarheid en continuïteit van uw salarisadministratie als u deze zou uitbesteden?

Geen zorgen! Flexmoment is een betrouwbaar en professioneel bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in salarisadministratie. Nemen wij uw loonadministratie van u over, dan weet u zeker dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over veranderende regelgeving en dat u in zee gaat met een stabiele partner. Wij zijn operationeel in Arnhem en de hele regio, dus altijd bij u in de buurt!

Wat bent u maandelijks kwijt aan uw loonadministratie?

Wij durven te stellen dat wij een uitdagend tarief hanteren. Leg uw maandelijkse kosten en inspanningen maar eens naast dit aanbod: Per loonstrook betaalt u bij Flexmoment maximaal €10,- per maand. Wij houden niet alleen de kosten overzichtelijk, we houden er ook geen ingewikkelde condities op na.

U stapt digitaal in op het moment waarop het u het beste uitkomt. U voegt medewerkers toe zodra zij bij u in dienst treden en voert deze af wanneer zij uit dienst gaan. Daardoor betaalt u nooit voor medewerkers die niet bij u in dienst zijn. Wilt u uw salarisadministratie niet langer via Flexmoment regelen? Dan zet u onze dienstverlening net zo eenvoudig weer stop.

Bereken uw voordeel

Geen sores meer van uw salarisadministratie

Bent u die ondernemer in Arnhem die zo snel mogelijk geen omkijken meer wil hebben naar de salarisadministratie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag hoe wij onze expertise voor u in kunnen zetten.
Bereken zelf uw voordeel
Hoeveel werknemers heeft u?
10
Verloning per:
Standaard 1 - 25 werknemers U betaalt € 10 per loonstrook
Volumekorting 26 - 50 werknemers € 1,- korting. U betaalt € 9 per loonstrook
Volumekorting 51 - 100 werknemers € 2,- korting. U betaalt € 8 per loonstrook
Volumekorting 100+ werknemers € 2,50 korting. U betaalt € 7,50 per loonstrook
Uw totaalprijs per 4 weken
100,-
Per jaar € 1300,-
  • Geen opstartkosten en / of inrichtingskosten
  • Geen vaste kosten per bedrijf / werknemer
  • Geen mutatiekosten
  • Geen software / portaalkosten
Alle bedragen zijn exclusief omzetbelasting. Op onze calculator, prijzen en teksten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing
Bereken uw voordeel
Copyright Flexmoment 2019 - 2021  |  BECONNUMMER:  720665  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden Salarisadministratie
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 085 864 0124 Vandaag beschikbaar: 0:00-0:00
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Flexmoment helpt klanten in heel Nederland
Sluiten