Maximaal profiteren van het werkgeverschap – Flexmoment B.V.

Flexmoment, aangenaam!

Ons bedrijf heeft in korte tijd een enorme ontwikkeling doorgemaakt in de dienstverlening rondom salaris- en personeelsadministratie. Toen we begonnen, richtten wij ons op payrolling, uitzenden en detachering. De Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) zorgde er echter voor, dat flexibele arbeid duurder werd. Ondernemers die hiermee geconfronteerd werden, klopten bij ons aan met de vraag of het aannemen van personeel ook beter, anders en goedkoper kon. Inmiddels helpen wij diverse bedrijven en instellingen om werkgever te worden en te zijn door elke keer de best passende oplossing te vinden. Wij geven personeelsadvies, verzorgen de salaris- en HR-administratie.

Wij combineren onze kennis over veel cao’s met onze verregaande digitalisering van salaris- en loonadministratie. Tenslotte komen HR-aangelegenheden grotendeels voort uit de bij de branche behorende cao. En maakt het online hebben en regelen van salaris- en personeelszaken het werkgeverschap gemakkelijker en overzichtelijk. Daarnaast is de informatie over (onder andere) de cao’s en bijbehorende pensioenen gemakkelijk te raadplegen in onze groeiende kennisbank.

Onze visie en missie

Veel organisaties zijn terughoudend in het aannemen van personeel, terwijl de WAB juist meer voordelen biedt, die het werkgeverschap aantrekkelijker maken. Wij (onder)vinden dat salarisadministratie en personeelsadvies de basis vormen voor de relatie tussen werkgever en werknemer. Het is dus essentieel om deze zaken goed te regelen. In alles wat wij doen is het ons doel om het bedrijven en instellingen gemakkelijk te maken waar het gaat om salaris- en HR-administratie en personeelsadvies.

Wij helpen organisaties hierbij, instekend op het maken van de juiste keuzes, het wegen van de risico’s en de kosten en het maximaal benutten van de kansen en mogelijkheden bij het inzetten van mensen. Denk aan arbeidsvorm en contract, salaris, pensioen, verzuim en dergelijke. Zeker nu flexibele arbeid fors duurder is geworden en het ernaar uitziet, dat die trend doorzet.

Expertises combineren voor gezonde organisaties

Nu zetten we onze expertise breed in, van verloning tot en met HR-zaken, gedigitaliseerd en toch met persoonlijk contact. Hierin combineren we onze financiële achtergrond met onze kennis van personeelszaken en salaris. Daardoor denken we mee en vooruit, signaleren zaken tijdig en zien verbeterpunten. En genereren oplossingen op het moment dat een klant met uitdagingen wordt geconfronteerd.

Salarisadministratie HRM

Continuïteit bieden

Ons team is wendbaar en de kennis en ervaring die we inzetten in onze dienstverlening komen bij elkaar. Dat gecombineerd met een kleine overhead zorgt, dat we snel kunnen inspelen op veranderingen binnen de wetgeving. Naast ons team hebben we een achtervang aan specialisten, die we raadplegen als het gaat om zeer bedrijfsspecifieke oplossingen, gelieerd aan onze kennis.

Wij houden van transparantie en integriteit en afspraak is bij ons afspraak.

Verregaande digitalisering

We werken op afstand door de inzet van digitale oplossingen, zoals Nmbrs. Digitalisering in loon en HR is de toekomst. Veel contact is online en dat genereert snelheid in onze oplossingen en antwoorden. Toch zijn persoonlijk contact en korte lijnen belangrijk voor ons, zeker waar het gaat om HR-aangelegenheden. Organisaties helpen wij nóg beter naarmate we hen beter kennen.
Copyright Flexmoment  |  BECONNUMMER:  720665  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden en Verwerkersovereenkomst
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 085 864 0124 Vandaag beschikbaar: 09:00-13:00
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Flexmoment helpt klanten in heel Nederland
Sluiten