Personeel gerelateerde verzekeringen voor MKB-ers via Flexmoment

Personeel gerelateerde verzekeringen voor MKB-ers via Flexmoment

Dat u niet buiten een aantal verzekeringen uw onderneming kunt leiden is eigenlijk een open deur intrappen. En toch wagen wij het er op. Verzekeren is een kostbare maar onmisbare zaak.

De personeel gerelateerde verzekeringen op een rij:

MKB verzuimverzekering

De MKB verzuimverzekering is sinds 1 januari 2020 een van de belangrijkste verzekeringen geworden. De doorbetalingsverplichting bij ziekte van een werknemer hing als een molensteen om uw nek.

Hing, want nu is er de MKB verzuimverzekering. In het kort gezegd, u ontvangt een vergoeding als een werknemer ziek of arbeidsongeschikt wordt en daarmee kunt u het loon betalen tot deze weer beter is. Uiteraard zijn een aantal componenten van deze verzekering zelf in te stellen en daar helpen wij u graag mee.

Meer informatie

Ongevallen verzekering

De ongevallen verzekering voor werknemers is onder meer gekoppeld aan de vraag of u werknemers in dienst heeft. Zo ja dan bent u dus ook werkgever. En zoals u weet kan iedereen iets overkomen en dan bent u als werkgever verplicht zich als zodanig te gedragen. Dat kan uitmonden in een flinke aanval op uw portemonnee.

Zo’n tragische ontwikkeling kan deze verzekering voorkomen doordat u in een dergelijk geval een vast bedrag ontvangt als een van uw werknemers door een blijvend ongeval invalide wordt of overlijdt.

Meer informatie

Rechtsbijstandverzekering

Een Rechtsbijstandverzekering staat u als verzekeringnemer bij in het rechtsverkeer. Vaak een complexe materie terwijl u zelf niet over de juridische expertise beschikt. In een overeenkomst zijn over het algemeen veel voorwaarden en uitsluitingen opgenomen door een verzekeringsmaatschappij.

Bovendien komen hier vaak ook de “kleine lettertjes” om de hoek kijken. Een rechtsbijstandverzekering kan u voor slapeloze nachten behoeden.

Een welgemeend advies van onze kant

Laat u eens door een expert op personeel gerelateerde verzekeringen bijpraten over de huidige mogelijkheden. Aan ons advies zijn geen kosten en verplichtingen verbonden.

De kans dat uw verzekeringsdekking er beter op wordt en/of uw budget minder belast wordt is groter dan u wellicht denkt. Onze agenda ligt voor uw open.

Maak een afspraak
Copyright Flexmoment 2019 - 2021  |  BECONNUMMER:  720665  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden Salarisadministratie
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 085 864 0124 Vandaag beschikbaar: 0:00-0:00
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Flexmoment helpt klanten in heel Nederland
Sluiten