Disclaimer - Flexmoment

Disclaimer

Actuele nieuws en informatie? Volg ons online!

Over deze disclaimer

Op het gebruik van deze website zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, wordt u geacht kennis te hebben genomen van deze gebruiksvoorwaarden en hiermee akkoord te zijn.

Gebruik van deze website

De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld om u te informeren. Flexmoment B.V. streeft ernaar op deze website altijd actuele en juiste informatie aan te bieden. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel deze informatie met grote zorgvuldigheid is samengesteld, staat Flexmoment B.V. niet in voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Flexmoment B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website. Flexmoment B.V. garandeert niet dat de website foutloos, ononderbroken of vrij van virussen zal functioneren. Op basis van het verzenden of ontvangen van informatie via de website of email kan niet zonder meer een relatie tussen Flexmoment B.V. en de gebruiker ontstaan.

Email

Flexmoment B.V. garandeert niet dat aan haar gezonden e-mails tijdig worden ontvangen of verwerkt, omdat tijdige ontvangst van e-mails niet kan worden gegarandeerd. Ook de veiligheid van het e-mailverkeer kan niet volledig worden gegarandeerd door de hieraan verbonden veiligheidsrisico's. Door zonder encryptie of wachtwoordbeveiliging per email met Flexmoment B.V. te corresponderen, accepteert u dit risico.

Informatie van derden, producten en diensten

Op de website van Flexmoment B.V. staan links naar websites van derden die wij ter goeder trouw hebben opgenomen. Flexmoment B.V. heeft geen invloed op deze websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de inhoud of beschikbaarheid daarvan. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico. Flexmoment B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Informatie gebruiken

De op deze website aangeboden informatie (waaronder alle teksten, grafisch materiaal en logo’s) is eigendom van Flexmoment B.V. en is zodanig beschermd. Het is niet toegestaan om iets van deze website openbaar te maken, te kopiëren of te verspreiden of anderszins te gebruiken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Flexmoment B.V.

Wijzigingen

De inhoud van deze website, de informatie, downloads waaronder deze disclaimer kunnen te allen tijde worden gewijzigd zonder voorafgaande aankondiging. Wij raden u aan om regelmatig na te gaan of deze inhoud van deze website is gewijzigd.

U wilt een gesprek over dit onderwerp?

Gun u zelf de tijd, dan doen wij dat ook.

Bel ons gerust voor een afspraak, waaraan overigens geen enkele verplichting verbonden is. Wellicht vloeien daar mogelijkheden uit voort die u niet voorzien had. Wij staan klaar om u zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Ons kantoor Florijnweg 13-15, 6883 JN Velp
Telefoon 085 86 40 124
WhatsApp 0614120004
Heeft u een snelle vraag? Stuur ons een appje!
Maak een afspraak

Flexmoment is uw betrouwbare partner

Copyright Flexmoment 2019 - 2020  |  Disclaimer  |  Algemene Voorwaarden Uitzenden  |  Algemene Voorwaarden Salarisadministratie  |  Privacy Verklaring
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 0614120004 Vandaag beschikbaar: 09:00-22:30
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Sluiten