Disclaimer - Flexmoment

Disclaimer

Actueel nieuws en informatie? Volg ons online!

Over deze disclaimer

Op het gebruik van deze website zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, wordt u geacht kennis te hebben genomen van deze gebruiksvoorwaarden en hiermee akkoord te zijn.

Gebruik van deze website

De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld om u te informeren. Flexmoment B.V. streeft ernaar op deze website altijd actuele en juiste informatie aan te bieden. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel deze informatie met grote zorgvuldigheid is samengesteld, staat Flexmoment B.V. niet in voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Flexmoment B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website. Flexmoment B.V. garandeert niet dat de website foutloos, ononderbroken of vrij van virussen zal functioneren. Op basis van het verzenden of ontvangen van informatie via de website of email kan niet zonder meer een relatie tussen Flexmoment B.V. en de gebruiker ontstaan.

Email

Flexmoment B.V. garandeert niet dat aan haar gezonden e-mails tijdig worden ontvangen of verwerkt, omdat tijdige ontvangst van e-mails niet kan worden gegarandeerd. Ook de veiligheid van het e-mailverkeer kan niet volledig worden gegarandeerd door de hieraan verbonden veiligheidsrisico's. Door zonder encryptie of wachtwoordbeveiliging per email met Flexmoment B.V. te corresponderen, accepteert u dit risico.

Informatie van derden, producten en diensten

Op de website van Flexmoment B.V. staan links naar websites van derden die wij ter goeder trouw hebben opgenomen. Flexmoment B.V. heeft geen invloed op deze websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de inhoud of beschikbaarheid daarvan. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico. Flexmoment B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Informatie gebruiken

De op deze website aangeboden informatie (waaronder alle teksten, grafisch materiaal en logo’s) is eigendom van Flexmoment B.V. en is zodanig beschermd. Het is niet toegestaan om iets van deze website openbaar te maken, te kopiëren of te verspreiden of anderszins te gebruiken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Flexmoment B.V.

Wijzigingen

De inhoud van deze website, de informatie, downloads waaronder deze disclaimer kunnen te allen tijde worden gewijzigd zonder voorafgaande aankondiging. Wij raden u aan om regelmatig na te gaan of deze inhoud van deze website is gewijzigd.

Gebruik van onze kennisbank

Flexmoment is niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden in onze kennisbank. Het is te allen tijde mogelijk dat teksten of cijfers inmiddels gewijzigd of achterhaald zijn. Wij doen er alles aan om wijzigingen zo snel mogelijk aan te passen. Er kan een tijdmarge zitten tussen het doorvoeren van nieuwe wetten, afspraken of condities en het moment dat Flexmoment de informatie in de kennisbank heeft gewijzigd..

Het is niet toegestaan om onderwerpen of delen daarvan te kopiëren en voor doeleinden elders te gebruiken zonder schriftelijke toestemming van de directie van Flexmoment.

Investeer in een goed gesprek met ons

Wilt u meer rendement, omdat onze dienstverlening u tijd, minder zorgen en lagere kosten opbrengen? Bel ons of maak een afspraak en bespreek uw mogelijkheden.

Ons kantoor Florijnweg 13-15, 6883 JN Velp
Telefoon 085 86 40 124
WhatsApp 0858640124
Heeft u een snelle vraag? Stuur ons een appje!
Maak een afspraak
Copyright Flexmoment  |  BECONNUMMER:  720665  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden en Verwerkersovereenkomst
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 085 864 0124 Vandaag beschikbaar: 0:00-0:00
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Flexmoment helpt klanten in heel Nederland
Sluiten