Partner voor uw complete financiële administratie - Flexmoment

Flexmoment. Partner voor uw complete financiële administratie.

Met jarenlange ervaring in financiële administraties en ondernemersbegeleiding is Flexmoment uw betrouwbare partner. Wij verzorgen graag het inboeken van de administratie, het opstellen en deponeren van de jaarcijfers en het indienen van belastingaangiftes. Onze uitgebreide kennis komt uitstekend van pas bij vraagstukken binnen uw onderneming. We zijn gemakkelijk (telefonisch) bereikbaar en bieden u binnen korte tijd een doordacht antwoord met duidelijke oplossingen en potentiële risico's. Ons doel is helder: u een duidelijk overzicht bieden van de financiële situatie van uw bedrijf en u goed geïnformeerd de juiste beslissingen laten nemen, wat bijdraagt aan de groei en succes van uw bedrijf.


Ik wil graag financieel overzicht en goed geïnformeerd de juiste beslissingen nemen

Flexmoment. Omdat financiële administratie zo makkelijk mogelijk moet zijn.

Om de financiële administratie voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken, bieden we u verschillende abonnementen aan, met meer of minder mogelijkheden. We bespreken met u welke werkzaamheden u aan ons wilt uitbesteden en afhankelijk van de diensten die wij verlenen, spreken we een maandelijks tarief met u af.

We werken graag met het financieel pakket Visma eAccounting. Dat biedt veel gebruiksgemak voor onze klanten. We vertellen u er graag meer over. Als u liever de vertrouwde systemen blijft gebruiken waar u en uw medewerkers prettig mee werken, is dat natuurlijk ook mogelijk. We hebben uitgebreide kennis van diverse boekhoudpakketten.

Meer dan een administratieve verplichting

De overheid eist dat u een degelijke financiële administratie onderhoudt, tijdig uw aangiften indient en in het geval van bepaalde rechtsvormen, jaarstukken deponeert. Naast naleving, biedt een goed bijgehouden financiële administratie u voortdurend inzicht in uw bedrijfsresultaten. Dit inzicht speelt een cruciale rol als u plannen heeft voor expansie of investeringen. De professionals van Flexmoment staan paraat om u te ondersteunen en fungeren als uw kennispartner wanneer dat nodig is.

Visma eAccounting. Het systeem dat nog meer gemak toevoegt.

Dankzij onze samenwerking met Visma eAccounting wordt het voor u nog makkelijker om uw administratie te doen.

Wij kunnen op elk moment meekijken met uw administratie en zorgen ervoor dat u direct overzicht heeft. Daarvoor stellen we een financieel dashboard samen met alle informatie die voor u belangrijk is.

U heeft nog steeds de keus of u uw administratie helemaal wilt uitbesteden of een deel zelf blijft doen. We bieden daarvoor verschillende abonnementen aan en voegen in overleg met u de gewenste modules van Visma eAccounting toe. Maatwerkoplossingen in een standaard omgeving, dat werkt pas fijn.

Wij werken graag met Visma eAccounting, want:

  • Er is een handige app waarmee u eenvoudig documenten met ons deelt. U scant bijvoorbeeld een kassabon gewoon met uw mobiele telefoon en als u op verzenden klikt, is de bon opgenomen in de administratie.
  • Via een online platform heeft u altijd inzicht in uw cijfers en gescande documenten worden overzichtelijk opgeslagen.
  • Met een uitbreiding van het pakket kunt u zelf facturen maken en versturen. Professionele facturen met uw eigen logo die u met uw mobiele telefoon, tablet of computer verstuurt. De facturen worden direct in uw boekhouding geboekt en zijn dan ook inzichtelijk.

Optioneel kunt u modules toevoegen, die het werk nog gemakkelijker maken:

Offertes en orders
Deze module begeleidt uw orderproces, het maken en versturen van offertes en orderbevestigingen is voortaan eenvoudiger. De gegevens zet u vervolgens om in een verkoopfactuur. En als u de order verstuurt, wordt meteen de voorraad bijgewerkt.

eFacturatie
Met de module Visma AutoInvoice kunt u elektronische facturen versturen. Als uw klant geen software voor eFacturatie heeft, wordt de factuur als bijlage verzonden in een bestand naar keuze, bijvoorbeeld in pdf. We kunnen ze eventueel zelfs voor u per post versturen. Weet u dat al is aangetoond dat uw klanten dankzij eFacturatie sneller betalen? Nog meer gemak: al uw inkomende facturen verschijnen direct als boekingsvoorstel in Visma eAccounting.

Financial overview
U maakt met deze module uw eigen dashboards en kunt onbeperkt rapportages, budgetten en prognoses opstellen. Met KPI’s* krijgt u inzicht in de prestaties van uw organisatie. (* Kritische Prestatie Indicatoren)

Voorraad
Module voorraadbeheer voor ondernemingen, altijd up-to-date en direct beschikbaar in uw boekhouding.

Webshop
We kunnen uw bestaande webshop met een paar stappen koppelen aan het systeem van Visma e-Accounting. Uw klanten kunnen betalen via iDeal, PayPal en creditcard. Heeft u behoefte aan een professionele webshop van Visma eAccounting? Met een moderne vormgeving, maakt en beheert u een nieuwe webshop, die bovendien goed vindbaar is.

Website
U kunt met professionele Visma-templates eenvoudig een nieuwe website maken met uw eigen domeinnaam. U sleept elementen als beeld, tekst en film snel naar de juiste plaats op de pagina. De Visma Website heeft verschillende functies ingebouwd die helpen om hoger in de zoekresultaten van Google te komen.

Visma eAccounting partnerintegraties

Door gebruik te maken van de add-ons van de partners van Visma eAccounting wordt de administratie doen nog makkelijker en efficienter. Er zijn onder andere softwareintegraties op het gebied van: urenregistratie, voorraadbeheer, salaris, werkbonnen en meer:

Directe bankkoppeling
Tijdswinst en nauwelijks kans op fouten, dat is het voordeel van de directe bankkoppeling, waarmee u betalingen en betaalopdrachten automatisch verwerkt.

Kassakoppeling
Winkels en horecagelegenheden kunnen alle betalingen van hun klanten automatisch en zonder extra handelingen in de financiële administratie boeken met een handige kassakoppeling. Dat betekent minder kans op fouten en meer efficiëntie.

CRM-koppeling
Dankzij koppeling met crm-software worden financiële gegevens automatisch gesynchroniseerd met uw boekhouding.

Zie hier een overzicht van alle systemen waarmee eenvoudig informatie uitgewisseld kan worden:

Jaarcijfers niet alleen voor de Belastingdienst

Uit de jaarcijfers blijkt hoe het met uw onderneming is gegaan in het afgelopen jaar. De overheid heeft regels bepaald voor het opstellen van deze cijfers, zodat u ze kunt gebruiken bij de aangifte winstbelasting. Afhankelijk van de ondernemingsvorm die u heeft gekozen betaalt u over uw winst vennootschapsbelasting of inkomstenbelasting.

U heeft uw jaarcijfers niet alleen nodig voor de Belastingdienst. U moet ze ook indienen als u bij de bank of andere instantie een lening wilt aanvragen of subsidie wilt krijgen voor een investering. Bij een eenmanszaak of vennootschap onder firma heeft u ze ook nodig als u privé een lening of hypotheek wilt afsluiten of als u in aanmerking wilt komen voor sommige subsidies.

Naast omzet en kosten staan in de jaarcijfers wat uw bezittingen en vorderingen zijn en welke kort- en langlopende schulden uw onderneming heeft. U krijgt inzicht waar u nog meer winst kunt halen door uw omzet te verbeteren of door kosten te beparen. Omdat de jaarcijfers voor verschillende doeleinden worden gebruikt, is het belangrijk dat ze correct en duidelijk worden opgesteld.

Belasting betalen is al vervelend genoeg

Afhankelijk van uw ondernemingsvorm en bedrijfsactiviteiten bent u verschillende soorten belasting verschuldigd aan de Belastingdienst. Heeft u een eenmanszaak of vennootschap onder firma, dan bent u inkomstenbelasting verschuldigd. Bij een besloten vennootschap of coöperatie betaalt u vennootschapsbelasting. Over uw omzet betaalt u maandelijks of per kwartaal omzetbelasting. En als u personeel in dienst heeft, moet u ook nog eens belasting betalen over het salaris. Daarvoor dient de aangifte loonheffingen.

Er zijn dus verschillende belastingsoorten waar u als ondernemer rekening mee moet houden. Bij te laat indienen en/of betalen, of als u een foutieve aangifte doet, loopt u het risico dat de Belastingdienst u een boete oplegt. Het is daarom belangrijk dat de aangiften juist en tijdig worden ingediend.

Belasting betalen is al vervelend genoeg. Het is nog vervelender als u achteraf merkt dat u te veel belasting heeft betaald. Flexmoment heeft veel ervaring met verschillende soorten aangiften voor ondernemers en kan u hiervoor behoeden.

Goed financieel advies vermindert risico’s

Elke ondernemer heeft momenten dat hij gespecialiseerde hulp goed kan gebruiken.

Het opstarten van uw onderneming begint met het kiezen van de juiste ondernemingsvorm. Deze keuze heeft grote gevolgen voor uw bedrijf. Het bepaalt welke belasting u over uw winst moet betalen, maar ook de mate van aansprakelijkheid bij een eventueel faillissement.

Wilt u uw onderneming laten groeien en zijn daarvoor investeringen nodig? Blijft u al het werk zelf doen of gaat u personeel aannemen? En is het eigenlijk voordelig om een zakelijke auto aan te schaffen? Het zijn dilemma’s waarbij professioneel advies kan helpen om de juiste beslissing te nemen.

Aan het eind van uw carrière zoekt u misschien goede bedrijfsopvolging. De overdracht van een onderneming is een complexe aangelegenheid. Als u geen opvolging heeft, kunnen wij u helpen om uw kapitaal zeker te stellen. Misschien wilt u wel eerder stoppen? Dan vertellen wij u graag wat de financiële consequenties zijn.

Goed advies levert u belastingvoordeel op en beperkt de risico’s.

Flexmoment is er om u te ondersteunen bij de keuzes die u maakt. Wij kunnen de verschillende voor- en nadelen overzien en op een rijtje zetten. Dat helpt u met het maken van een weloverwogen juiste beslissing.

Neem met mij contact op

Uw bedrijfsnaam:
Uw naam:
Uw e-mailadres:
Uw telefoonnummer:
Opties:
Opmerking:
Copyright Flexmoment  |  BECONNUMMER:  720665  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden en Verwerkersovereenkomst
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 085 864 0124 Vandaag beschikbaar: 09:00-13:00
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Flexmoment helpt klanten in heel Nederland
Sluiten