Word geen slaaf van uw financiële administratie

Word geen slaaf van uw financiële administratie.

U wilt frequent weten hoe uw onderneming ervoor staat. Wat fijn zou het zijn om van dit werk af te zijn en door experts te laten uitvoeren. Grote winst? Veel meer tijd voor uw business.

Financiële administratie

Wanneer u als zelfstandige gaat werken en dus ondernemer wordt, bent u wettelijk verplicht om uw administratie bij te houden. Als ondernemer bent u druk met het binnenhalen van opdrachten, de uitvoering hiervan en de facturering van deze opdrachten. Daarnaast zult u de door de overheid verplichte administratie bij moet houden en de belastingaangifte indienen.

Naast de tijd, die het doen van deze administratie kost, levert dit misschien ook veel problemen of frustratie bij u op, doordat u de tijd liever besteedt aan de opdrachten zelf en weinig ervaring heeft met het bijhouden van de administratie en het doen van aangiften.

Flexmoment kan u daarbij behulpzaam zijn. Bij ons werken mensen met veel ervaring in administraties en met ‘liefde voor cijfers’. Een groot deel van met name de administratieve werkzaamheden kunt u bij Flexmoment uitbesteden.

Wij kunnen u adviseren en u helpen bij het opstellen van periodecijfers en het opstellen van een jaarrekening. Zelfs de loonadministratie als u bijvoorbeeld een werknemer aan zou willen nemen, kunt u bij ons onderbrengen.

Bij ons is uw administratie in goede handen!

Maak een afspraak

Periodecijfers

Het hele jaar bent u bezig met uw onderneming, met het afronden van uw opdrachten en het maken van zo min mogelijk kosten, om een zo hoog mogelijk resultaat te behalen. Na afloop van het boekjaar en in de loop van het nieuwe jaar worden de jaarcijfers opgesteld ten behoeve van de aangifte winstbelasting (vennootschapsbelasting of inkomstenbelasting, afhankelijk van de ondernemingsvorm die u heeft gekozen).

Wij adviseren elke ondernemer om ook periodiek te kijken hoe het werkelijk gaat met de onderneming Het kan zijn dat op enig moment blijkt dat u het helemaal niet zo goed doet dat jaar. Het is wel erg vervelend om daar te laat achter te komen. U kunt tijdig bijsturen door ons periodiek een beoordeling van de omzetcijfers te laten maken. Periodiek wordt het resultaat bepaald aan de hand van de werkelijke cijfers. Dit kan bijvoorbeeld maandelijks, per kwartaal of per halfjaar, afhankelijk van uw wensen.

Hierbij kijken wij naar de ontwikkeling van de omzet en de kosten. Afhankelijk van deze periodecijfers kunt u tussentijds bijsturen, zodat over het jaar een beter resultaat kan worden behaald. Ook komt u hierdoor niet voor verassingen te staan bij het opstellen van de jaarcijfers.

Bent u benieuwd naar onze service bij het opstellen van periodecijfers?

Maak een afspraak
Copyright Flexmoment  |  BECONNUMMER:  720665  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden en Verwerkersovereenkomst
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 085 864 0124 Vandaag beschikbaar: 09:00-22:30
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Flexmoment helpt klanten in heel Nederland
Sluiten