Een betrouwbare partner - Flexmoment

Een betrouwbare partner

Actuele nieuws en informatie? Volg ons online!

Flexmoment: Een betrouwbare partner op het gebied van payrolling

Wij realiseren ons terdege dat vertrouwen een belangrijke factor is. Daarom vinden wij het belangrijk om u op een begrijpelijke wijze te informeren over alle ins en outs van payrolling en de degelijke aanpak van Flexmoment. U kunt rekenen op een heldere communicatie naar u en uw personeel. Ook qua expertise heeft u bij Flexmoment te maken met professionals.

Deze kwaliteit en betrouwbaarheid worden door diverse instanties ondersteund:

  • Wij zijn gecertificeerd voor NEN 4400-1. Dit geldt als de norm voor alle ondernemingen die arbeidskrachten ter beschikking stellen of taken van werkgevers overnemen.
  • Het SNA-keurmerk (Stichting Normering Arbeid) is op ons van toepassing en wij mogen dit dan ook voeren. Dat betekent dat wij periodiek worden gecontroleerd en dat wij aan onze verplichtingen uit arbeid voldoen.
  • VRO Certification is de autoriteit die ons inspecteert en certificeert op basis van eerlijke verloning en sociale en fiscale afdrachten. Zij rapporteert zijn/haar bevindingen aan het SNA ten behoeve van de certificering.
  • Met regelmaat ontvangen wij de WKA-verklaring van de belastingdienst. De Wet ketenaansprakelijkheid (WKA) bepaalt dat wij als payrollbedrijf aansprakelijk zijn voor loonheffingen.
  • Flexmoment beschikt over een G-rekening. Hierdoor en door de beschikking over de WKA-verklaring heeft u de garantie van afdracht van loonheffingen en premies door Flexmoment.

Heeft u vragen over payrolling

Wilt u een afspraak maken over payrolling? Dan kunt u gemakkelijk via ons afspraakformulier een afspraakverzoek naar ons verzenden. Heeft u een vraag over payrolling? Neem dan contact met ons op. 

Afspraak maken Contact opnemen

U wilt een gesprek over dit onderwerp?

Gun u zelf de tijd, dan doen wij dat ook.

Bel ons gerust voor een afspraak, waaraan overigens geen enkele verplichting verbonden is. Wellicht vloeien daar mogelijkheden uit voort die u niet voorzien had. Wij staan klaar om u zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Ons kantoor Florijnweg 13-15, 6883 JN Velp
Telefoon 085 86 40 124
WhatsApp 0614120004
Heeft u een snelle vraag? Stuur ons een appje!

Of stuur ons een bericht

* Verplichte velden

Flexmoment is uw betrouwbare partner

Copyright Flexmoment 2019 - 2020  |  Disclaimer  |  Algemene Voorwaarden Payrolling / Uitzenden  |  Algemene Voorwaarden Salarisadminstratie  |  Privacy Verklaring
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 0614120004 Vandaag beschikbaar: 0:00-0:00
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Sluiten