Salarisadministratie als dga uitbesteden - Flexmoment

Salarisadministratie als dga uitbesteden

Uw zaken rondom dga-salaris in professionele handen, terwijl u zich richt op uw core business

Salarisberekeningen, loonaangiften, de hoogte van uw dga-salaris en vakantie-uitkering en alle gerelateerde salarisdocumenten, het is slechts een greep uit alles wat u goed geregeld wilt hebben als dga in uw holding BV, stamrecht BV of pensioen BV. Wat doet u bij veranderingen of wanneer u (in en buiten tijden van corona) niet komt aan het minimaal gebruikelijk loon (ook wel forfaitair salaris genoemd)? Als specialist in salarisadministratie zoeken wij alles voor u uit en regelen wij uw loonaangelegenheden dusdanig, dat u er geen omkijken naar hebt en voldoet aan de wet- en regelgeving.
Specialist in salaris- en personeelsadministratie
Klanten door heel Nederland
20+ jaren ervaring
Achtergrond in accountancy

Uw voordelen van het uitbesteden van uw salarisadministratie als dga

Uw salaris en de administratie daaromheen zijn correct en geheel volgens de wet- en regelgeving ingericht en uitgevoerd. U hebt alle documenten rondom uw dga-salarisadministratie bij de hand in het online portaal. Door de vele mogelijkheden in koppelingen van en naar andere applicaties minimaliseert u handmatige handelingen. Daarmee bespaart u tijd, kosten en hebt u een correcte boekhouding. Verder hebt u geen extra kosten voor de inrichting van uw salarisadministratie en u krijgt toegang tot het online portaal op ons salaris- en HR-platform Nmbrs. U hebt geen omkijken naar uw dga-verloning en salarisadministratie en focus op uw core business.
Conform de huidige regels
24/7 online toegang
Correcte boekhouding
Geen extra kosten
U hebt focus
“Sinds de start van ons bedrijf in mei 2021 werken we samen met Flexmoment. Salarisadministratie besteed je uit aan professionals.

De kwaliteit van dienstverlening is uitstekend. De informatievoorziening en communicatie ook. We voelen ons altijd enorm geholpen. De samenwerking is erg prettig en we hopen dit nog heel lang voor te zetten. ”

Goed Eten Velp, Hoofdstraat 210 Velp, www.goedetenvelp.nl, info@goedetenvelp.nl
“Na jaren elders gebruik te hebben gemaakt van de klassieke payrolling oplossing, zijn wij overgestapt naar Flexmoment. Wij nemen tegenwoordig zelf personeel in dienst en besparen hierdoor in de kosten.

Flexmoment zorgt voor een correcte en tijdige salarisverwerking. Ze geven ons goed inzicht en advies in personeelszaken. De samenwerking is prettig en ze zijn goed bereikbaar.”

Cafe H2O, Smeestraat 16, 7241 AT Lochem, @cafeh2olochem, info@cafeh2o.nl
“Flexmoment zorgt voor de administratie van mijn personeel, waardoor ze mij ontzorgen op dit gebied en ik me bezig kan houden met andere zaken.

Zij geven goed en gedegen advies, hebben kennis van zaken en zijn prettig in de communicatie. Kortom; ik beveel ze oprecht aan.”

Het Camerameisje, oubertweg 16, 6861 DN Oosterbeek, www.hetcamerameisje.nl, info@hetcamerameisje.nl
“Sinds 2020 zijn wij voor onze salarisadministratie overgestapt naar Flexmoment. Vanaf het allereerste moment was het duidelijk dat we met professionals te maken hebben: snel en accuraat in de communicatie er ter zake deskundig.

Geen moment hebben wij spijt van de overstap gehad.”

Bestuur sportclub Eefde, Meijerinkstraat 5, 7211 AC Eefde, www.sp-eefde.nl, info@sp-eefde.nl
“Flexmoment verzorgt al jaren naar volle tevredenheid mijn (salaris)administratie.

Ik vind het prettig als een partij meedenkt, met tips komt en snel en helder antwoord op je vragen geeft. En dat doen ze zeker, top!”

Erik Wiegers, Studio Wiegers // Grafisch ontwerpbureau, www.studiowiegers.nl, hello@studiowiegers.nl
“Flexmoment heeft kundig mijn salarisadministratie opgezet en veel tijd gestoken in het nagaan/aanvragen van subsidies voor mijn medewerkers.

Ook het loonheffingsnummer en dergelijke hebben ze voor mij geregeld. Voor mij zijn ze een prettige samenwerkingspartner met aansprekende tarieven en een zeer goede service. Voor start-ups een zeer goede aanrader!”

TSQUARE BRANDS, www.tsquarebrands.nl, info@tsquarebrands.nl
“Wij hebben voor onze salarisadministratie gekozen voor Flexmoment. Ze weten waar ze over praten, zijn deskundig en staan altijd klaar voor ons op ieder moment. Ze voorzien ons van goed advies en ook de communicatie verloopt altijd prettig.

We raden iedere ondernemer Flexmoment aan.”

R&K Partijhandel, Boxbergerweg 21 7412BB Deventer

Als specialist in salarisadministratie en HR-zaken helpen wij bij en adviseren wij over:

  • De hoogte en verloning van uw dga-salaris en de salarisadministratie
  • Het opstellen en aanleveren van digitale loonstroken, loon- en jaaraangiften en verrekeningen rondom kwesties als de auto van de zaak en vakantie-uitkering
  • Alle wijzigingen rondom salaris
  • Alle salarisdocumenten, zoals loonverzamelstaten en jaaropgaven
  • Inclusief 1 - 3 mutaties per jaar
  • Dit alles wordt verwerkt en is beschikbaar in een online portaal, onderdeel van onze salaris- en HR-software Nmbrs. Deze software kent talloze, belangrijke koppelingen met andere applicaties, zoals uw boekhoudprogramma, en im- en exportmogelijkheden met andere applicaties
slechts € 99 per jaar

Dit is inclusief startkosten en toegang tot het online portaal

We zetten niet bij elke vraag de spreekwoordelijke meter aan. Bij het tarief van salarisadministratie dga is daarom veel inbegrepen. Rekenen wij extra kosten, dan communiceren wij de investering vooraf. Vraag direct uw offerte aan
Copyright Flexmoment  |  BECONNUMMER:  720665  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden en Verwerkersovereenkomst
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 085 864 0124 Vandaag beschikbaar: 09:00-13:00
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Flexmoment helpt klanten in heel Nederland
Sluiten