Salarisadministratie Nijmegen voor MKB - Flexmoment

Loonadministratie in Nijmegen lijkt op de Zeven Heuvelen Route

Het kan ook zijn dat het in uw onderneming salarisadministratie genoemd wordt maar het werk dat er mee gepaard gaat verschilt er niet door. Vooral ondernemers in het MKB ondergaan het werk en de aandacht die de salarisadministratie met zich meebrengt als een behoorlijke last.
Die last wordt dan ook nog eens verzwaard door de regelmatig terugkerende wettelijke aanpassingen en regelgeving. Vandaar dat we de Zeven heuvelen route, vooral als je niet zo van wandelen houdt, vergelijken met de zeven hordes die een ondernemer elke maand moet nemen om aan de verplichtingen tegenover medewerkers en belastingdienst te kunnen voldoen.

Doe de salarisadministratie de deur uit; kan ook in Nijmegen

De terugkerende werkzaamheden kosten over een jaar gezien meer tijd dan de hele Vierdaagse, inclusief alle voorbereidingen. En er is niemand die u na afloop in zal halen op de Via Gladiola. De Vierdaagse loop je namelijk nog vrijwillig maar de loonadministratie is een plicht.

Dit jaar moest u ook nog aandacht besteden aan personeel gerelateerde hervormingen. Denkt u maar aan de veranderingen in de WW premie, de transitievergoeding, de opzegtermijn en de ketenregeling. Is het niet door de gevolgen van de coronacrisis dan wel door het formeren van een nieuwe regering in 2021, dat er stellig weer nieuwe aanpassingen op u afkomen. Ontstond Nijmegen meer dan 2000 jaar terug als Noviomagus, al die eeuwen was er sprake van ondernemers en hun personeel. Maar de administratie is in die tijd wel ontwikkeld van handgeschreven lijsten tot computerprogramma’s en ingewikkelde wetgeving. En dat terwijl u eigenlijk veel meer bezig wilt zijn met waar het in uw onderneming werkelijk om draait.

Geen zorgen meer van uw salarisadministratie

Bent u die ondernemer in Nijmegen die zo snel mogelijk geen omkijken meer wil hebben naar de salarisadministratie? Vraag dan direct uw offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag hoe wij onze expertise voor u in kunnen zetten.

Vraag direct uw offerte aan
Copyright Flexmoment  |  BECONNUMMER:  720665  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden en Verwerkersovereenkomst
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 085 864 0124 Vandaag beschikbaar: 09:00-13:00
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Flexmoment helpt klanten in heel Nederland
Sluiten